Non woven tassen of opvouwbare tasjes laten bedrukken

Non woven tassen of opvouwbare tasjes laten bedrukken

Jij moet dus voor jouw merk of bedrijf tassen laten bedrukken met een logo of tekst erop? Dan moet je jezelf natuurlijk ook bedenken op wat voor soort tas je dit laat doen. Om jou een beetje te helpen zal ik vandaag twee soorten tassen gaan vergelijken, de non woven tas en het opvouwbare tasje. Lees dus vooral verder als dit je interesseert.

Jij moet dus voor jouw merk of bedrijf tassen laten bedrukken met een logo of tekst erop? Dan moet je jezelf natuurlijk ook bedenken op wat voor soort tas je dit laat doen. Om jou een beetje te helpen zal Jobopromotions vandaag twee soorten tassen gaan vergelijken, de non woven tas en het opvouwbare tasje. Lees dus vooral verder als dit je interesseert.   

Opvouwbare tasjes bedrukken  

De non woven tassen

Non woven is een speciaal soort textiel wat geen garen vergt om een tas van te maken. Hierdoor kunnen deze tassen erg stevig zijn, wat ze dan meestal ook zijn. Bovendien zitten er veel verschillenen in de vorm en flexibiliteit van de non woven tassen. Binnen deze categorie heb je dus veel keuze in de soort tas die je wilt hebben. Wanneer je dus een simpele tas wilt hebben die je aan iedereen mee wilt geven, of eentje waar je een goodiebag van maakt, dan zijn de non woven tassen hier ideaal voor. Bovendien heb je deze in verschillende prijsklassen, maar zijn ze vooral erg goedkoop.  

De opvouwbare tasjes bedrukken

Opvouwbare tassen kun je, zoals de naam al zegt, opvouwen. Dit is ideaal voor het winkelen of doen van boodschappen. Vooral huisvrouwen zie je vaak met dit soort tasjes, dit zou dus ook de ideale doelgroep voor deze tassen kunnen zijn. Ze kosten over het algemeen iets meer dan de non woven tassen bedrukken, maar ze hebben dan ook een extra attribuut wat ze erg handig maakt. Ze zijn niet de ideale tassen als goodiebag, maar als extra cadeau of om in een winkel te verkopen zijn ze ideaal. Ook als vervanging van plastic tasjes werken deze ideaal en gaan ze hiermee zelfs verspilling tegen Dit was de vergelijking tussen de non woven tassen en de opvouwbare tasjes. Hopelijk weet je nu welke soort je moet kiezen. Het ligt helemaal aan de functie waar je de tasjes voor nodig hebt. En als je het echt niet weet, kan de non woven tas altijd wel.